Uskrsna akcija na vinkovačkoj gradskoj tržnici

U subotu, 30. ožujka, u organizaciji vinkovačke HSU-a, kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima vinkovačkog SDP-a, Damir Rimac i kandidati za zamjenike gradonačelnika, predsjednik vinkovačke HSU-a Marinko Lukenda i  Josip Vidosavljević,  posjetili su gradsku vinkovačku tržnicu. Povod druženju sa posjetiteljima i prolaznicima bila je još jedna odlično prihvaćena humanitarna akcija povodom nadolazećeg najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa.

Svi  koji su se zatekli u blizini vinkovačke podružnice HSU-a, osim što su mogli i porazgovarati sa kandidatima, ponijeli su sa sobom skroman poklon i prigodnu čestitku, ono što će im ovih dana itekako dobro doći.

Najljepše želje kandidati su srdačno dijelili svakom prolazniku, pa je ovo bila i odlična prilika za upoznavanje i druženje.

Ovakva akcija uspješan je nastavak skromnog doprinosa darivanja koalicije HSU-SDP, započete za Božić, a koja svakako već postaje i tradicijom .


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.