Uređenje stranačkih prostorija

sdp-radna-akcija-1U subotu, 26. listopada, u organizaciji Ekološkog foruma, održano je čišćenje i uređenje stranačkih prostorija na katu zgrade GO SDP-a Vinkovci.

Akcija je bila dosta uspješna, gdje se članovima Ekološkog foruma pridružio i Forum mladih, Forum žena, Forum seniora kao i ostali članovi stranke. Nakon akcije, nastavljeno je i druženje uz okrjepu.

Ovom akcijom su prisutni članovi GO SDP Vinkovci dokazali  kako se  zajedničkim i timskim  radom i zalaganjem može jako puno napraviti, ne samo vezano za uređenje i čišćenje stranačkog okoliša, nego i šire, u nekim drugim budućim oblicima suradnje.

S obzirom da je odaziv na ovu radnu akciju bio dobar, što se može vidjeti i u galeriji koja je u prilogu, nadamo se da će odaziv na buduće i slične akcije biti ovako pozitivan.

Berislav Parat
Predsjednik Ekološkog foruma

2 comments to Uređenje stranačkih prostorija

• twin peaks