Uređenje stranačkih prostorija

sdp-radna-akcija-1U subotu, 26. listopada, u organizaciji Ekološkog foruma, održano je čišćenje i uređenje stranačkih prostorija na katu zgrade GO SDP-a Vinkovci.

Akcija je bila dosta uspješna, gdje se članovima Ekološkog foruma pridružio i Forum mladih, Forum žena, Forum seniora kao i ostali članovi stranke. Nakon akcije, nastavljeno je i druženje uz okrjepu.

Ovom akcijom su prisutni članovi GO SDP Vinkovci dokazali  kako se  zajedničkim i timskim  radom i zalaganjem može jako puno napraviti, ne samo vezano za uređenje i čišćenje stranačkog okoliša, nego i šire, u nekim drugim budućim oblicima suradnje.

 S obzirom da je odaziv na ovu radnu akciju bio dobar, što se može vidjeti i u galeriji koja je u prilogu, nadamo se da će odaziv na buduće i slične akcije biti ovako pozitivan.

Berislav Parat
Predsjednik Ekološkog foruma


2 comments to Uređenje stranačkih prostorija

  • twin peaks

    Poštovovani gospodine Rimac mislim da je vrijeme da si postavite pitanje dali ste vi sposobni voditi Vinkovački sdpe s obzirom da ovo stanje letargije i nesposobnosti opozicije prelazi u stanje totalne nezainteresiranosti prema hdzeu koji vlada vječno u našem gradu,pogledajte što radi opozicija u gradu Sisku u vezi radi kupovine skupog auta vaše stranačke kolegice, a da u Vukovaru nepričamo .Valjda vječno uhljebljeni u svoje pozicije pa dok traje traje

  • valy

    Nikad više glas SDPe neće dobiti od mene ,izigrali ste sve poštene ljude svrstajući se uz HDZ danas ,gospodo SDPa mislim da je vrijeme za nove izbore ništa niste ponudili građanima iznevjerili ste moje povjerenje

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.