Sportski susreti Foruma Seniora Hrvatske

Dana 20. rujna 2012. održani su prvi sportski susreti Foruma Seniora Hrvatske i to u malom nogometu, pikadu i belotu. Sudjelovale su ekipe iz nekoliko županija i grada Zagreba.

Došli su i mnogi gosti bodriti i poznate i nepoznate, uživati u sportskom i prijateljskom nadmetanju seniora, svih iznad 50 godina starosti, koji su dokazali da su još uvijek mladi i sposobni za mnoge aktivnosti i u sportu, i u životu, i u radu sa seniorima, s umirovljenicima, sa sugrađanima, s mladima. Skupilo se više od 200 sudionika.

Duško Plečaš, predsjednik Foruma Seniora Hrvatske uručio je pehar i diplomu za osvojeno prvo mjesto u malom nogometu ekipi Županije Splitsko-dalmatinske. Diplomu i drugo mjesto osvojila je ekipa Zagreba MO Maksimir, a treće i ne manje važno, ekipa Zagreb-a MO Sesvete.

Marijan Pilaš, predsjednik Stručnog odbor za kulturu, sport i rekreaciju Foruma seniora SDP Hrvatske predao je pehar i diplomu pobjedniku u pikadu – ekipi Zadarske županije. Za drugo mjesto izborila se ekipa Zagreb-a MO Sesvete, a treći su bili ekipa Županije Vukovarsko- srijemske.

 


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.