Sjednica Gradskog odbora

Gradski odbor SDP-a je u utorak 06. srpnja, održao tematsku sjednicu o aktualnoj  situaciji u Vinkovcima. Tom prilikom ocijenjeno je kako se u gradu sva više
multipliciraju negativni efekti dosadašnje HDZ-ove politike.

Zaključeno je kako je zadatak SDP-a ponuditi građanima rješenja izlazak iz krize. U skladu sa tim Gradski odbor donio je odluku o osnivanju programskih savjeta, čiji je zadatak definirati programe i projekte s ciljem povećanja zapošljavanja i unapređenja života u Vinkovcima. Osnovani su savjeti za gospodarstvo, komunalnu problematiku, socijalna pitanja i obrazovanje. Kao potpora navedenim savjetima osnovan je i savjet za pravna pitanja.

Također, Gradski odbor donio je odluku i o održavanju unutarstranačkih  izbora po pojedinim mjesnim ograncima. Još jednom je pozdravljan ovakav jasan i transparentan način izbora, što SDP čini liderom u demokratskim standardima u političkom  miljeu  Grada Vinkovaca.

Izraženo je i zadovoljstvo  zbog primanja novih članova, kojih je svakoga dana sve više, a posebno jer je riječ mahom o mladim i visokoobrazovanim ljudima, čiji je cilj svojim radom i sudjelovanjem doprinijeti prijeko potrebnim promjenama u našem gradu.


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.