Saborski zastupnik Damir Rimac u obilasku Vukovarsko-srijemske županije

Zastupnik Damir Rimac je u nedjelju 17. lipnja obišao Vukovarsko-srijemsku Županiju. U prijepodnevnim satima skupa sa zastupnikom Željkom Sabom posjetio je Općinu Trpinja kako bi bio prisutan otvaranju službenih stranačkih prostorija SDP-a u toj Općini. Na otvorenju je bio nazočan veliki broj simpatizera SDP-a kao i mještana koji su došli dati podršku socijaldemokratskim idejama na ovim prostorima i predsjedniku Slobodanu Kojiću. Nakon službenog otvorenja prostorija zastupnici Rimac i Sabo su se zadržali u kraćem prijateljskom razgovoru s mještanima vezanim uz aktualna politička zbivanja na razini države.

U ranim poslijepodnevnim satima zastupnik Rimac je posjetio Štitar gdje je s predsjednikom općinske organizacije Antunom Dominkovićem i njegovim suradnicima razgovarao o problemima koji su prisutni u općini Štitar te nacrtu političke platforme kako te iste probleme riješiti. Nakon radno-konzultativnog sastanka zastupnik Rimac se uz roštilj družio sa simpatizerima i članovima SDP-a u lovačkoj kući u Štitaru.

U večernjim satima obavljen je radni sastanak s rukovodstvom Gradske organizacije SDP-a Otok u Otoku i Komleticima. Zastupnik Rimac je dao podršku nositelju liste za predstojeće izbore za Vijeće mjesnog odbora “Komletinci” – Krešimiru Biletiću kao i svim kolegama i kolegicama na listi izrazivši zadovoljstvo što se sve više mladih osoba uključuje u politiku sa željom da promijene i poboljšaju način života u mjestima u kojima žive.

Više slika možete vidjeti u našoj >> Galeriji <<


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.