Saborski kandidat Damir Rimac u Rijeci

U subotu 12.11. kandidat Kukuriku koalicije za Sabor iz V. Izborne jedinice Damir Rimac u pratnji najbližih suradnika nazočio je Izvještajno-tematskoj konvenciji GO SDP Rijeka, na poziv predsjednika GO Rijeka, Vojka Obersnela. Tom prigodom još jednom je u praksi dokazano prijateljstvo i izvrsna suradnja dvaju organizacija. Na nizu sastanaka s vodećim ljudima  SDP-a Rijeke i PGŽ Zlatkom Komadinom, Vojkom Obersnelom, Željkom Jovanovićem, Slavkom Linićem, Romanom Jerković i Lukom Denonom, također i kandidatima Kukuriku koalicije za VII. i VIII. Izbornu jedinicu, iskazana je želja i potreba za sinkroniziranim radom u cilju ostvarenja zajedničkog cilja – pobjede 04.12. te nastavkom uspješnog dvosmjernog tranfera znanja i iskustava kako na unutarstranačko-organizacijskom planu tako i na razini funkcioniranja lokalne i državne uprave.

Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a je u svome obraćanju članovima konvencije i javnosti naglasio „da je Kukuriku koalicija jedina garancija promjena koje će od Hrvatske napraviti društvo jednakih šansi za sve i vratiti osmjeh na lica svih građana Hrvatske. Ovo neće biti klasični izbori jer se više nema ni što birati s druge strane – ovo će biti plebiscit, referendum za poštenu i odgovornu Hrvatsku. HDZ je svojim ponašanjem Hrvatsku dotjerao do urušavanja osnovnih demokratskih postulata, Hrvatskom danas upravlja represivni aparat. Vrijeme je za demontažu takvog HDZ-a, vrijeme je da HDZ nađe mir u opoziciji, i pretvori se iz pokreta u stranku – ili više njih”, rekao je Komadina. Od koalicijskih partnera s državne razine Izvještajno-tematskoj konvenciji je bio nazočan i Silvano Hrelja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika.

SDP-ovci Vinkovaca i Rijeke nastavljaju svoju suradnju i poboljšavaju je iz dana u dan, iako zemljopisno udaljeni povezani smo istom željom za dobrobiti RH te ćemo nastaviti učiti jedni od drugih, uvažavajući specifičnosti naših regija i organizacija ali i dijeleći zajedničke moralne, političke i organizacijske vrijednosti – istaknuo je kandidat za Sabor Damir Rimac.


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.