Saborski kandidat Damir Rimac posjetio grad Otok

U subotu, 19. studenog 2011. godine, u Otoku je održano predstavljanje Plana 21 Kukuriku koalicije  s naglaskom na problematiku Hrvatskih branitelja kojom prilikom je kandidat za ministra hrvatskih branitelja brigadir Ante Kotromanović naglasio s kojim se sve problemima i nerazumijevanjem susreću u današnje vrijeme hrvatski branitelji. Osnovni cilj SDP-a s koalicijskim partnerima je zaustavljanje političke i brojčane manipulacije braniteljima. Ante Kotromanović i Igor Dragovan su naglasili kako se neće ukidati ni umanjivati niti jedno pravo istinskim sudionicima i stradalnicima Domovinskog rata te da će u fokusu biti očuvanje uspomene i istine o Domovinskom ratu, ali i zaustavljanje političke i brojčane manipulacije braniteljima. Posebna pozornost će se posvetiti uspostavi novog modela zdravstvene skrbi branitelja, a jedna od ključnih mjera pri tome će biti otvaranje Centra za sveobuhvatnu zdravstvenu skrb branitelja i ratnih veterana.

Prije predstavljanja Plana 21 kandidati za saborske zastupnike iz 5. Izborne jedinice i Vukovarsko-srijemske županije – Damir Rimac, Željko Sabo, Josip Krnić, Igor Dragovan i Tihomir Jakovina, su položili vijenac na središnji gradski trg u Otoku i odali počast poginulim hrvatskim braniteljima.


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.