Reakcija na prelazak Željka Janovića u HDZ

Prelazak gospodina Željka Janovića u Hrvatsku demokratsku zajednicu,  Gradski odbor SDP-a Vinkovci pozdravlja i ovim putem gospodinu Janoviću i HDZ-u želi uspješnu suradnju kao i do sada! Isto tako, željeli bismo zbog objektivnog informiranja javnosti navesti nekoliko vrlo bitnih činjenica.

Naime, gospodin Janović nije spomenuo da je početkom ove godine izbačen iz SDP-a, zbog financijskih malverzacija koje mi u Gradskog organizaciji SDP-a ne toleriramo, ali koje Boži Galiću i novoj političkoj obitelji gospodina Janovića ne predstavljaju problem obzirom da takav oblik ponašanja kao politička organizacija podržavaju i njeguju nekoliko desetljeća. Kao Gradski odbor SDP-a ne možemo se ne zapitati postoje li nekakvi materijalni motivi njegovog prelaska bas u HDZ, protiv kojih je do sada “zdušno” djelovao u svom političkom radu i djelovanju? Naravno, potrebeno je na samome kraju upoznati javnost i s činjenicom da je gospodin Janović zamjenski vijećnik u Županijskoj skupštini stoga je u moralnoj obavezi vratiti vijećnički mandat.

U svakom slučaju, kao odbačeni član SDP-a, g. Janović ima pravo politički se angažirati gdje želi i mi smo sigurni da je pronašao stranku vlastitih moralnih vrijednosti, gdje će sav njegov politički i stručni talent doći do izražaja.


7 comments to Reakcija na prelazak Željka Janovića u HDZ

 • Božo

  Šuška se da je Željko prešao u HDZ zbog obećanja da će jedan član obitelji uskoro biti zaposlen u jednoj gradskoj firmi

 • KATARINA

  prvo dođe jedan član, pa drugi dovede trečeg , treći četvrtog i dobijemo pravu obiteljsku tvrtku bravo (druže)
  pardon gospodine Željko!

 • Pipo

  Politički put Željka Janovića

  1.SKH
  2.HNS
  3.SDP
  4.HDZ
  nastavi niz……
  Ovakav politički angažman je moguć samo u HR.

 • aleksandar

  Gospodin nikada nije iskreno pripadao socijaldemokratskoj opciji pa je završio ondje gdje moralno i svjetonazorno pripada. Njegova odluka je stvar slobodne volje, no pitanje je elementarne pameti prelazak iz partizana u poglavnikov tjelesni zdrug u Ožujku 1945.

 • problemi3

  Gospodo, tko od vas uopće poznaje gospodina Janovića?
  Jer onaj tko ga poznaje ne piše ovakve gadosti o čovjeku koji je istinski bio posvećen radu i djelovanju SDP-a dugi niz godina u našoj sredini. Zašto nitko ne postavi pitanje zašto je taj čovjek uopće “izbačen” iz SDP-a. Zar je neplaćanje članarine financijska malverzacija?
  U svakom slučaju gore napisani tekst sve govori o ljudima koji vode vinkovački SDP i koji su svojim djelovanjem (štetnim za SDP) odstranili jednog vrijednog čovjeka, a sada ga pljuju što je otišao u HDZ.
  Iskreno se nadam da će on svojim djelovanjem i poštenjem dati veliki doprinos u radu HDZ-a.
  Osobno mu želim puno uspjeha i neka ne daje nikakav značaj ovim podlim podmetanjima svojih dojučerašnjih “kolega”!!!

 • aleksandar

  Razlozi za izlazak iz SDP-a su za diskusiju,no intrigantno je da moralno vertikalni gospodin nije prešao u stranku don Grubišića ili zelene nego u moralno bankrotirani i devastirani ADZ.

 • KATARINA

  Gospodine Željko sada mi je jasno zašto želite otići iz sdp-a ali kud u hdz-e imali ste toliko mogućnosti HSSili HSP ili postati nezavisni ali bez obzira želim vam sve najbolje!

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.