Razgovor i susret građana sa Saborskm zastupnicima Damirom Rimcem i Željkom Sabom u Županji

U ranim poslijepodnevnim satima, u subotu 25. veljače, u Županji je održan razgovor i susret 40-tak zainteresiranih građana Županje sa zastupnicima Željkom Sabom i Damirom Rimcem.

Tom prilikom riječi je bilo o aktualnoj političkoj situaciji u Slavoniji i Hrvatskoj, ali i o lokalnim problemima koje je potrebno riješiti što prije kako bi Županja bila razvijenija i bogatija. Prvenstveno se razgovaralo o velikom broju nezaposlenih, ali i o problematici fiktivnih birača za vrijeme izbora. Zastupnik Ž. Sabo je naglasio kako je u pripremi novi zakon o prebivalištu koji će takve nelogičnosti ispraviti i korigirati.

Zastupnik D.Rimac se na početku susreta zahvalio svima onima koji su aktivno sudjelovali na izborima te naglasio da bez njih ne bi bilo moguće ostvariti zastupnički mandat i biti u Saboru. To predstavlja odgovornost, ali i obavezu kontinuiranog prisustva na terenu i direktne komunikacije s građanima koji su nositelji promjena u društvu.

Slike sa susreta možete vidjeti u našoj  >> Galeriji <<


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.