Radno konzultativni sastanak rukovodstava SDP-a i HSU-a u Vinkovcima

20140108_SDP-HSU_02U srijedu 08. siječnja održan je radno-konzultativni sastanak rukovodstava gradskih organizacija SDP-a i HSU-a na kojemu je napravljena revizija dosadašnje suradnje dvaju stranaka, kako na razini mjesne samouprave tako i na razini lokalne samouprave nakon posljednjih izbora koji su se održali prošle godine u mjesecu svibnju.

Sastanak je zamišljen kao dijalog dvaju partnera na početku nove 2014. godine. Tijekom sastanka je zaključeno kako suradnju treba nastaviti i dodatno politički oplemeniti zajedničkim aktivnostima u ovoj godini te kako su HSU i SDP na razini Grada strateški politički partneri. Analizirana je i situacija gdje su umirovljenici grada Vinkovaca zbog aktualnog gradonačelnika apsolutno zanemareni i marginalizirani te je zaključeno kako i na tome polju postoje obostrani interesi za rješavanje ove problematike.Također istaknuto je i kako će se u ovoj godini intenzivirati dosadašnja suradnja na razini vijećnika u Gradskom vijeću Grada Vinkovaca. Nakon sastanka održana je i večera na kojoj se nazdravilo još kvalitetnijoj budućoj političkoj suradnji.

Sastanku su ispred GO HSU-a nazočili – Boro Manojlović, predsjednik, Mirko Kordiš i Marinko Lukenda kao potpredsjednici te Željka Vučić, kao tajnica, dok su ispred SDP-a bili nazočni Damir Rimac, predsjednik, Mate Vukušić i Dubravko Korenika kao potpredsjednici i Melita Pavošević kao tajnica Gradske organizacije.

Ovako su ovu vijest prenijeli drugi mediji:

 


1 comment to Radno konzultativni sastanak rukovodstava SDP-a i HSU-a u Vinkovcima

  • čevap sarajevski

    Fala Bogu da su ovali prazni ko naši đepovi ,ali zato imamo sretno rukovodstvo zbog toga sam i ja sretna

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.