Radno konzultativni sastanak rukovodstava SDP-a i HNS-a u Vinkovcima

20140116_SDP-HNS_02Nastavljaju se političke konzultacije SDP-a na razini Grada Vinkovaca. Tako je u četvrtak 16. siječnja održan 1. radno-konzultativni sastanak u 2014. godini novoizabranih rukovodstava gradskih organizacija SDP-a i HNS-a na kojemu je napravljena gruba poslijeizborna analiza lokalnih izbora 2013. godine.

Obzirom da HNS na posljednjim lokalnim izborima nije prešao izborni prag, dogovorena je suradnja i pomoć preko Kluba vijećnika SDP-a te aktivno uključivanje HNS-a u analizu točki dnevnog reda budućih sjednica Gradskog vijeća upravo preko Kluba vijećnika SDP-a u gradskom parlamentu. Načelno je dogovoreno i da će se s obje strane formirati stručni timovi ili odbori po određenim temama te da će se do sljedećeg sastanka napraviti i makroplan radnih sastanaka dvaju političkih stranaka za 2014. godinu. Kroz raspravu se došlo do jasnog zaključka da problema u gradu Vinkovcima ima previše te da o istima treba raspravljati na politički argumentiran način uvažavajući i njegujući princip stručnosti i međusobnog uvažavanja.

Sastanku su ispred GO HNS-a nazočili – Mirna Krajina Andričević, predsjednica, Damir Čalić i Tomislav Stepić kao potpredsjednici, dok su ispred SDP-a bili nazočni Damir Rimac, predsjednik, Mate Vukušić i Dubrako Korenika kao potpredsjednici te Melita Pavošević kao tajnica Gradske organizacije.

Nakon sastanka održana je i večera na kojoj se nazdravilo novom početku političke suradnje te su otvorena i ostala politička pitanja koja su se odnosila na buduću političku suradnju na razini grada Vinkovaca, prvenstveno misleći na modernizaciju i informatizaciju gradske uprave kao i izgradnju zatvorene gradske tržnice – bitne projekte koje treba realizirati čim prije sve na dobrobit građana Grada Vinkovaca.

Ovako su ovu vijest prenijeli drugi mediji:


1 comment to Radno konzultativni sastanak rukovodstava SDP-a i HNS-a u Vinkovcima

  • zv

    Pa sto ce vam ovi politicki mrtvaci? Bez Cacica nece dobiti ni 2%. Trgnite se, inace cete proci kao i oni…ispod praga! Modernizacija trznice? Plin poskupio 3x, grijanje 2x,gasi se sud, otpusta se na HŽ, zatvara Croatia osiguranje a vi o pijaci!

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.