“Pridruži se i ti”

Dana, 25. studenog 2010. godine u 13h u Gradskom parku, Forum mladih SDP-a Vinkovci je održao akciju naziva “Pridruži se i ti”!

Cilj ove akcije je bio da mlade Vinkovčane upoznamo sa postojanjem, djelovanjem i radom Foruma mladih SDP-a Vinkovci. U tu svrhu smo pripremili letak čija je glavna tema “Politika mladih”, tj. naša vizija kakva bi trebala biti politika Grada kojom bi se unaprijedio položaj mladih u Gradu Vinkovcima. Obradili smo teme, tj. pojedine politike i predložili mjere kojima se može unaprijediti položaj mladih u Gradu, ali i osigurati im bolja budućnost. Poseban naglasak smo stavili na obrazovanje, zapošljavanje, poljoprivredu, informatizaciju i volonterski rad mladih ljudi.

Mlade Vinkovčane smo upoznali s našom web adresom, te da nas mogu potražiti na Facebook-u i pridružiti nam se u kreiranju politike mladih Grada Vinkovaca.

Za kakvu se politiku mladih zalaže FM SDP-a Vinkovci možete pogledati ovdje.

.


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.