PRESS Priopćenje

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ovim putem radi transparentnosti i objektivnog informiranja javnosti ukazujemo na činjenicu da je gradskom vijećniku Dubravku Koreniki, odlukom Gradskog odbora, a u skladu s člankom 15. Statuta SDP Hrvatske, prestalo članstvo u SDP-u čime isti više nije član Kluba vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću Grada Vinkovaca.

Gospodin Dubravko Korenika već dulje vrijeme nije zastupao političke stavove SDP-a već isključivo svoje osobne stavove, kako u slučaju Opće županijske bolnice Vinkovci tako i u svakodnevnoj komunikaciji s građanima Vinkovaca, zbog čega je u više navrata i upozoren od strane stranačkih tijela.

SDP Vinkovaca se ograđuje od neprimjerene retorike i prostačkog ponašanja gospodina Dubravka Korenike u javnosti i svakodnevnoj komunikaciji jer isti nisu bili službeni stav i službena politika SDP-a.


5 comments to PRESS Priopćenje

 • vinkovčanin

  Kao Vaš dugogodišnji simpatizer i mislim dobar poznavalac politike u Vinkovcima, drago mi je vidjeti da ste se napokon pokrenuli i počeli micati ljude koji misle samo o svom đepu a nebrinu o dobrobiti svih građana grada Vinkovaca. Ovim potezom ste pokazali da na čelu sa gosp. Bernardićem i u Vinkovcima gosp. Rimcem počeli čistiti svoje redove od kukolja! Možda ste ovim primjerom pokazali i drugim strankama u Vinkovcima da isto to naprave, što se posebno odnosi na HDZ, te da i oni prepuste mladim i obrazovanim ljudima mjesto a ne da drže još uvijek na rukovodećim pozicijama ljude kao što su onaj iz tvrtke Polet koji je uništio firmu i doveo je do ruba stečaja, isto takvom stanju je i tvrtka GTG itd., itd. Ali u svemu ima i jedna svjetla točka a to je da je HDZ zabavlja i animira opće pučanstvo sa svojim novim licem tzv. gosp. Filom koji sa pjevanjem cajki podiže moral svim građanima pred predstojeće lokalne izbore.
  LP

 • Samo SDP

  Bravo Rimac tako se to radi, a vi u gradskom odboru podržite sada Rimca za gradonačelnika jer ovo mu je jedinstvena prilika da pobjedi i napravi nešto za ovaj propali grad, jer onaj celavi nema nikakve šanse da postane gradonačelnik!

 • novoselac

  Istjerajte i matu vukušića iz sdp-a taj je još više štete napravio, odkada je u gradskom vijeću za novo selo nije ništa napravio, vrijeme je da pošteni sdp-ovci nešto naprave za novo selo kao što je drago kalaica i onaj mali paulić! Sad mogu svašta napraviti kada je onaj švercer pernar u hdz-u a on ionako nemože ništa dok neizadje iz guzice nedoprcanog malog žutog! drago pokreni se i očistite smradove iz sdp-a, a i ti rimac novoselski zete izvuci ruke iz guzice

 • malo sutra

  hahahaha,nova kuća ,dva terenca sve mi je to moja borba dala,mislim da je vrijeme da i Rimac polako krene prema izlazu iz SDPea

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.