Preoblikovanje HNK Cibalia

Jedini razlog zašto Cibalia ide u preoblikovanje je prijetnja stečajem  ili preseljenjem u niži rang natjecanja. U prilogu se nalazi dopis Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, gdje je to izrijekom vidljivo.
  • [download id=”13″]

1 comment to Preoblikovanje HNK Cibalia

  • Slaven VK

    Donedavno je pisalo po novinama kako Cibalija je jedan od rijetkih klubova koji unatoć malenom buđetu imaju iznimno dobre rezultate te kako zaduženost kluba nepremašuje nekih 500-600 tisuća kuna,kad sad ovo.Pa gdje je zapelo.Nisu nikog dovodili da bi pali na niske grane.Istina sudskim odlukama izgubili su nešto novaca koje su po ugovoru sa igračima trebali a nisu ispoštovali ali to svejedno nije po meni razlog za ikakvinm stećajem ili preoblikovanjem u d.d. Uglavnom ako treba i ako bude Cibalija postala d.d. spreman sam pomoći i kupiti koliko budem mogao.To je postao trend kod nas za spašavanje klubova iz krize jer još jednom država pokazuje svu svoju nemoć da napravi mira kako u gospodarskim tako i u sportskim redovima nego se oslanja na “kako su nas donedavno nazivali stokom sitnog zuba” svoje građane da izvlaće firme i klubove iz krize u koje su zapali.Cibalija je klub sa još malo 100-godišnjom tradicijom i bila bi prava šteta da financije utječu na njegov ostanak u prvoj ligi.

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.