Predstavljen izborni program u Vinkovcima

U punoj Gradskoj vijećnici, 26. studenog 2011.,  kandidati sa Sabor Kukuriku koalicije predstavili su program za izlazak iz krize, ali i za stvaranje jednog zdravijeg i pravednijeg društva.

Mi ne želimo davati velika obećanja jer znamo tko ih daje i što iza toga bude. Nama nije važno koliko će mandata osvojiti Kukuriku koalicija već je važno da ovdje ljudi bolje žive. To je naš cilj” – rekao je Igor Dragovan, nositelj liste u V. izbornoj jedinici.
Domaćin,  Damir Rimac je istaknuo je kako “Ova država i njeni građani zaslužuju promjene i odgovornije političare koji će državu voditi na dobrobit svih ljudi. Građani su svjesni kako u Vinkovcima u posljednjih 30 godina nije bilo ozbiljnijih investicija, a to je ono što moramo promijeniti.

Nakon službenog dijela nastavljen je razgovor sa građanima, gdje su nazočni postavljali pitanja i davali svoje sugestije kako vide Vinkovce i Hrvatsku u narednom razdoblju.


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.