Potpora udruga umirovljenika Vukovarsko-srijemske županije koaliciji SDP-HSU

potpora umirovljenika sdp vinkovciNa konferenciji za medije, 4.veljače 2013.godine, u službenim prostorijama GO SDP-a Vinkovci, okupljenima i javnosti još su se jednom obratili kandidat za gradonačelnika Vinkovaca na predstojećim lokalnim izborima, Damir Rimac, te kandidat za zamjenika gradonačelnika, Marinko Lukenda. Nastavno na sporazum o koaliciji potpisan prošloga tjedna, uslijedio je još jedan značajan korak u politici novog smjera za građane treće životne dobi. Tako je, nakon uvodnih govora Rimca i Lukende, govorio i Martin Matošević, predsjednik udruga umirovljenika Vukovarsko-srijemske županije.
Rimac je još jednom istaknuo da je briga za sve građane Vinkovaca zadatak koalicije SDP-HSU, a posebno se to odnosi na ljude treće životne dobi. Kada ova koalicija, preuzme upravljanje gradom, i umirovljenička populacija će dobiti značajno mjesto u svim projektima koje priprema za ovaj grad. „Jedan od projekata u tom smjeru je i osnivanje gradskog ureda za osobe treće životne dobi, čiji je zadatak skrb i integriranje naših sugrađana u društvo. Ne smijemo zaboraviti da su umirovljenici ti koji su stvarali ovaj grad, i ne smijemo ih ostaviti na marginama. Fuzijom mladih snaga i sposobnih, starijih ljudi, Vinkovci ponovno mogu biti šokačka metropola kao nekada.“, istaknuo je u svom obraćanju Rimac.
Kandidat za zamjenika gradonačelnika, Marinko Lukenda, suradnju ovih dvaju stranaka smatra izvrsnom i ističe kako zajednički rade na umirovljeničkim pitanjima. Svi projekti koji su u planu nakon preuzimanja vlasti, zaživit će uz punu potporu umirovljenika.
Potporu je danas u ime udruga umirovljenika javno izrazio Martin Matošević, predsjednik Županijske organizacije udruga umirovljenika Vukovarsko-srijemske županije. „Pozdravljamo nastojanja i projekte koalicije SDP-HSU prema potrebama umirovljenika. Vidljivo je kako je ovoj koaliciji iskreno stalo do osoba treće životne dobi i kako nisu ‘moneta za potkusurivanje u kampanji’“, naglasivši još jednom da županijska organizacija udruga obuhvaća veliki broj umirovljenika, te poziva sve mirovljenike da prihvate ovaj program i na predstojećim izborima daju svoj glas koaliciji SDP-HSU, za njihov boljitak i boljitak svih građana.


2 comments to Potpora udruga umirovljenika Vukovarsko-srijemske županije koaliciji SDP-HSU

  • katy

    GOSPODO IZ SDP-E DOKLE ĆE NAS HNS ONAKO BRUTALNO PONIŽAVATI????GORI SU OD HDZ-EA ,AKO MISLITE DA ĆEMO GLASATI ZA KOALICIJU GDJE SE ONI NALAZE GRDNO SE VARATE, DOSTA NAM JE HNS-E , JA NA OVE IZBORE NEĆU IZAĆI ,A MOJI PRIJATELJI ISTO KOJI SU REDOVITO GLASALI ZA SDP-E SAMO ZBOG NJIH. I NAPOKON NEKA IDU PREMA HDZ-EU GDJE IM JE MJESTO JER NJIHOVO SOLIRANJE PRELAZI SVE GRANICE POLITIČKE TOLERANCIJE.

  • valy

    ISTARSKA ŽUPANIJA,BJELOVAR,VARAŽDIN TO SU MJESTA GDJE JE HNS KRENUO PROTIV OVE KOALICIJE,OTERAJMO TE HNS-SOVCE I KRENIMO SAMI ,ONI ĆE SIGURNO TAJNO KOALIRATI SA HDZEOM I ZAVRŠIMO S NJIMA ZA VAJKAD

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.