Poskupljenje grijanja

Predsjednik Gradskog vijeća g. Senko Bošnjak na jučerašnjoj sjednici, najavio je poskupljenje grijanja. SDP ovo smatra još jednim napadom na već loš standard građana, tako da ćemo prilikom izglasavanja ovih mjera biti snažno protiv.


2 comments to Poskupljenje grijanja

  • Damir

    Svaka vam čast i sve najbolje. Tako postupaju pravi SDP-ovci a ne kao kod nas u Vukovaru gdje se neki skrivaju iza imena stranke a u stvari sve rade u korist HDZ-a. Upravo zbog takvog ponašanja onih koji se nalaze na vrhu stranke SDP-a Vukovara gradonačelnika i dogradonačelnika ja sam napustio SDP. U par navrata kada je bila rasprava o poslovanju gradske firme Tehnostana dogradonačelnik i gradonačelnik Vukovara mene su savjetovali da podržim ne zakonito poslovanje Tehnostana a ako baš ne želim da napustim gradsku vijećnicu kada se o tome bude raspravljalo.

  • slaven vk

    Nerazumijem samo na temelju čega je poskupljenje donešeno osim da se gradjanima otme još malo novca kojeg ni nemaju.Odavno je poznato da se
    u našoj zemlji uzimaju krediti za stan i auto ali kako vrijeme odmiće trebat će se uzimati kako bi se mjesećni troškovi života morali podmiriti.Da se mene pita zakonom bi zabranio da stavke poput vode,struje i grijanja mogu poskupiti samo u slučaju da standard gradjana poraste jer te tri stavke nisu luksuz i u današnje vrijeme trebale bi biti dostupne svima.Neznam kako bi se gradjani mogli zaštititi jer velika većina po zgradama imaju gradsko grijanje i samim tim su osudjeni plačati ogromnu cijenu grijanja.Hvala Bogu pa neupravljaju zrakom jer bi nam i to naplatili da mogu.

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.