Otvoreno pismo predsjedniku Gradskog vijeća i Gradonačelniku

Predsjednik GO SDP-a Vinkovci mr.sc. Damir Rimac uputio je otvoreno pismo predsjedniku Gradskog vijeća Senku Bošnjaku i Gradonačelniku Mladenu Karliću zbog katastrofalnog stanja vezanog za transparentnost rada gradske uprave grada Vinkovaca.

Isto tako, negativne kritike upućene su i službenoj stranici grada Vinkovaca, jer se na istoj ne objavljuju pozivi na sjednice Gradskog vijeća, kao ni e-publikacije.

Otvoreno pismo možete pogledati na sljedećem linku:

[download id=”5″]


7 comments to Otvoreno pismo predsjedniku Gradskog vijeća i Gradonačelniku

 • Zoran

  Za HDZ i njihove klijentelističke partnere nije važno što se objavljuje na internetu. Ne vjerujem da veliki broj njihovih glasača uopće zna koristiti računalo.
  Trebalo bi naći načina te njihove “bisere” pokušati prezentirati putem “narodnih” medija (tiskovine, TV).

 • SDP Vinkovci

  Poštovani Zorane
  Otvoreno pismo je upućeno svim PRESS medijima na području grada i županije.
  Čekamo njegovo objavljivanje.

  🙂

 • Zoran

  ,,da,,mediji su nam veoma kritični prema vlasti,,
  rasturit će HDZ-ovce,,,već mi ih je žao,,
  ,,u našoj Županiji i Gradu ni “atomskom” se nemože razbiti medijska blokada,,,,a valjda ćemo i to doživjeti,,

 • domagoj

  napokon da ste se probudil gosp. Rimac . Pitajte gosp. gradonačelnika dokle ćemo trpiti teror šleperskog prometa kroz Zvonimirovu,Zvonarsku i Boškovičevu ulicu s obzirom da tu živi preko dvije tisuće glasača! lijep pozdrav od ( budućih) glasaća !

 • SDP Vinkovci

  Poštovani Domagoj,

  drago nam je što ste se uključili sa svojom incijativom. Ovo je jedno ozbiljno pitanje, te ćemo ga sa zadovoljstvom postaviti u četvrtak na sjednici Gradskog vijeća.
  Čim dobijemo odgovor, prenijet ćemo Vam ga..

  Lijep pozdrav!

 • SDP Vinkovci

  Poštovani Domagoj,

  na sjednici Gradskog vijeća, koja će biti održana u srijedu 14. rujna, postavit ćemo Vaša pitanja te Vas odmah obavijestiti o odgovoru..

  Lijep pozdrav!

 • admin

  Poštovani,

  na prošlom vijeću postavili smo navedena pitanja. Kako to već biva pročelnik Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada g. Slišković odgovorio nam je da mu pitanja nisu jasna jer ne zna na pamet o kojoj je parceli riječ kada govorimo o ambroziji. U pogledu šleperskog prometa kroz Zvonarsku ulicu, odgovorio je da tako ostaje do izgradnje obilaznice.

  Nažalost, ovakav način odnošenja prema građanima posto je praksa u Gradskoj upravi. Drugim riječima umjesto rješavanja problema građana, oni su se izvještili u izbjegavanju jasnih odgovora na iste.

  Iskreno nam je žao, što nismo mogli dobiti jasnije i detaljnije odgovore.

  Još jednom zahvaljujemo Vam se na Vašem pitanju i molimo Vas da nastavite konstruktivno djelovanje za dobrobit naših Vinkovaca.

  Srdačan pozdrav

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.