Očekujemo pobjedu na lokalnim izborima

Članovi Gradskog odbora SDP-a Vinkovci na svojoj 20. sjednici održanoj u novouređenim prostorijama stranke, u subotu 6. listopada, raspravljali su o trenutnim prilikama u gradu i predstojećim lokalnim izborima.

Namjera SDP-a kao stožerne stranke u Vinkovcima jeste oko sebe okupljati ljude koji žele na aktivan i pošten način sudjelovati u razvoju grada Vinkovaca. Posebno se to odnosi na mlade i visokoobrazovane, jer su oni temelj i budućnost razvoja grada.

U tom smislu analizirane su dosadašnje aktivnosti vezene za izradu konkretnih projekata i rješenja za razvoj i unaprjeđenje životnog standarda naših građana. Nakon rasprave nametnuo se kao zaključak, kako SDP ima viziju i ljude, adekvatne za izazove preuzimanje vlasti.

Isto tako, SDP je spreman na suradnju sa svim strankama zainteresiranim za sudjelovanje u razvoju grada i realno je očekivati nastup u koaliciji na predstojećim izborima.

Pored ostalog, u sklopu priprema za izbore, definirane su sve potrebne aktivnosti i terminski plan nastupa.

Ono što posebno veseli jeste što građani prepoznaju SDP i politiku koja se provodi, pa je tako na ovoj sjednici primljeno 20 novih članova, što je definitivno potvrda pravog smjera u kojem stranka ide.


1 comment to Očekujemo pobjedu na lokalnim izborima

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.