Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba

Na dan obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, predstavnici Foruma seniora GO SDP Vinkovci i GO Hrvatske stranke umirovljenika Vinkovci, posjetili su  u ponedjeljak 01. listopada 2012.godine  u 10 sati Dom za starije i nemoćne osobe u Vinkovcima.

Predsjednik Foruma Seniora GO SDP-a Vinkovci Drago Majstorović i potpredsjednik GO HSU Vinkovci Vjekoslav Ivanić obratili su se svim starijim osobama i umirovljenicima, osoblju Doma kao i novinarima, prigodnom čestitkom Međunarodnog dana starijih osoba. Potom su prisustvovali programu koji su priredili korisnici Doma za starije i nemoćne, nakon čega im se predsjednik FS SDP-a još jednom obratio i zahvalio na prekrasnom ugođaju koji su priredili rekavši:

Majka Tereza je rekla da ne možemo činiti velike stvari, samo male stvari s puno ljubavi i da su ovakva druženja najbolji način da se pobijedi, poslije siromaštva, najveći neprijatelj starijih osoba, a to su samoća i socijalna isključenost.

Na kraju su, uz druženje, korisnicima Doma uručeni prigodni darovi – jabuke, pribor za ručni rad, nešto meda, prigodna brošura FS SDP-a o zdravoj prehrani starijih osoba i list SENIOR.

Slike sa ovog događaja možete pogledati u našoj >> Galeriji <<


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.