Nastavak edukacije članova Gradske organizacije SDP-a Vinkovci

Kao što je prošli put i najavio Ivan Majhen, član Predsjedništva Gradskog odbora i voditelj Izbornog stožera vinkovačkog SDP-a,  u subotu 15. prosinca od 16 do 19 sati, u velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana je druga edukacija članova Gradske organizacije SDP-a Vinkovci.

Okupljenim članovima stranke predavanja obogaćena primjerima iz prakse održali su Damir Mateljan, načelnik općine Kamanje i saborski zastupnik, Jurica Mejić i Marin Knezović. U sklopu priprema za lokalne izbore, članovi stranke između ostaloga, upoznali su se i sa načinom rada prema biračima. Podsjećamo članove stranke da su pred nama još dvije ovakve radionice koje će se održati u proljeće sljedeće godine, kao završne pripreme pred lokalne izbore.


3 comments to Nastavak edukacije članova Gradske organizacije SDP-a Vinkovci

 • valy

  Za razliku od svih stranaka sa ovog područja sdp ima najbolji portal na kojem možeš komentirati na svaku temu , ali je problem što je slabo posječen ili se slabo komentira ili su svi na fejsu neznam u čemu je kvaka? A pozdrav našem koalicijskom partneru hns-u molim vas napokon da odabrete jednu stranu jel ste u vlasti ili u opoziciji, jer će se desiti da mnogi koji žele glasati za sdp-e ne žele to zbog Vas!!!

 • admin

  Poštovani valy,

  prije svega želimo Vam zahvaliti što pratite naš rad i što redovito komentirate naše članke. Upravo kroz komentare na web stranici čujemo glas građana. Iz tog razloga nijedan komentar nije, niti će biti obrisan. Komentare koji nam građani upute redovito pratimo i sukladno njima poduzimamo određene akcije te uvažavamo određene sugestije.
  Moramo i naglasiti da je naš portal dosta dobro posjećen, što je samo znak da sve više građana prati naš rad i zanima se za korake koje SDP poduzima u gradu Vinkovcim.
  Vas pozivamo da i dalje pratite naš rad i komentirate sve ono dobro, ali i ono loše, što Gradska organizacija SDP-a Vinkovci radi.

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.