Motociklom kroz Lijepu Našu

PobiDa se Domovina može voljeti na razne načine, dokazuje naš kolega Danijel Pobi koji se u ponedjeljak, 9. kolovoza, uputio na put motorom kroz Lijepu Našu.

Ljudi govore kako bi se proširili vidici da se treba proputovati svijet, a Danijel je mišljenja da se prvo treba upoznati vlastita domovina da bi se moglo reći da si spreman upoznati svijet. Stoga, u narednih desetak dana planira obići što je više moguće gradova i dijelova Lijepe naše, upoznati pobliže njezine prirodne i kulturološke ljepote te ljude u raznim krajevima Republike Hrvatske. Prva stanica su mu gradovi Slavonije te je tako svoju pustolovinu započeo ispred prostorija Gradske organzacije SDP-a Vinkovci i uputio se prema najistočnijem dijelu Hrvatske, Gradu Vukovaru i Gradu Iloku.

Danijele, želimo ti sretan put, očekujemo puno fotografija te ćemo tvoju pustovinu svakako popratiti na našim web stranicama kako bismo i s drugim sugrađanima podijelili ljepote drage nam domovine koje si zabilježio na svom obilasku.


1 comment to Motociklom kroz Lijepu Našu

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.