Međunarodni dan životinja

4. listopada obilježava se Međunarodni dan životinja i to u više od 70 zemalja svijeta. Tom prilikom, Forum mladih SDP-a Vinkovci je Udruzi za zaštitu životinja “Rocco” iz Vinkovaca odlučio donirati hranu za pse i mačke te im tim činom barem malo pomoći budući da Grad za istu nema razumijevanja te je stoga u prilično lošoj situaciji.

Najveći problemi za članove ove Udruge jesu nemogućnost dobivanja adekvatnog prostora za skrb o napuštenim životinjama, nikakve donacije od strane grada Vinkovaca, ali i građana, te manjak novčanih sredstava za pružanje veterinarske pomoći. Ovim putem apeliramo na gradonačelnika da konačno učini nešto da se pomogne ovoj Udruzi i životinjama o kojima brinu.

Sa Udrugom “Rocco” smo dogovorili i buduću suradnju te ćemo im i ubuduće pokušati pomoći kako bi joj se omogućio normalan rad.


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.