Međunarodni dan starijih osoba

Posjet Domu za starije i nemočne 1Predstavnici Foruma seniora, Foruma žena i Foruma mladih GO SDP Vinkovci posjetili su u utorak 30. rujna 2014. godine u 10:00 sati Dom za starije i nemoćne osobe u Vinkovcima. Predsjednik Foruma Seniora GO SDP-a Vinkovci Drago Majstorović se obratio svim starijim osobama i umirovljenicima, kao i novinarima povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba  istaknuvši da je isti ustanovljen kako ne bi došlo do zapostavljanja i zanemarivanja starijih osoba. Danas kada smo svi suočeni sa dugogodišnjom krizom i recesijom, sigurno je da najveći teret podnose upravo starije osobe i umirovljenici živeći u stalnoj opasnosti od siromaštva, neadekvatne socijalne zaštite, samoće i socijalne isključenosti. Čestitavši im Međunarodni dan starijih osoba poželio im je dobro zdravlje. Potom su se predstavnici Foruma GO SDP-a Vinkovci družili sa korisnicima doma i uručili im prigodne poklone i publikacije o potrebi zdrave prehrane starijih osoba.

A u srijedu 1. listopada aktivisti Foruma seniora, Foruma žena i Foruma mladih GO SDP-a Vinkovci upriličili sa  na gradskoj tržnici u vremenu od 9.00-11.00 sati  druženje sa starijim osobama i umirovljenicima i pritom uz čestitke, list SENIOR i prigodne promidžbene materijale, dijelili jabuke kao simbol zdrave prehrane starijih osoba i tako im zaželjeli dobro zdravlje i čestitali  Međunarodni dan starijih osoba.

 


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.