Konstituiran novi Gradski odbor GO SDP Vinkovci

Davor Ćavar i Danijel PobiDana 17. ožujka 2016. godine u službenim prostorijama Gradske organizacije SDP-a Vinkovci održana je prva, konstituirajuća sjednica Gradskog odbora čiji su članovi izabrani na 7. Izbornoj konvenciji koja se održala 12. ožujka 2016. godine.
Na navedenoj sjednici za tajnika SDP-a Vinkovci, na prijedlog predsjednika Damira Rimca, jednoglasno je izabran poznati vinkovački odvjetnik Davor Ćavar, dok su za pomoćnike tajnika izabrani Daniel Pobi i Željko Čopčić. Za blagajnika je ponovno izabran Marko Jukić.
Nakon konstituirajuće sjednice formirano je i tajništvo Gradske organizacije koje će u budućem razdoblju skupa s tajnikom Kluba vijećnika u Gradskom vijeću, Josipom Vidosavljevićem činiti operativnu okosnicu političkog rada i djelovanja u vinkovačkim socijaldemokratima.
Tijekom konstituirajuće sjednice rasprava se vodila i o zaduženosti grada Vinkovaca i stanju javnih financija u Vinkovcima kao i o inicijativi vijećnika SDP i HSU u gradskom vijeću po pitanju sazivanja izvanredne sjednice Gradskog vijeća od strane predsjednice Kate Krešić.

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.