Konferencija za tisak povodom referenduma o ulasku Hrvatske u EU

U sklopu priprema za referendum o pristupanju Hrvatske u EU, vodstvo gradske organizacije je održalo konferenciju za tisak, sa ciljem naglašavanja važnosti ovog referenduma. Ovo je bila samo još jedna u nizu akcija koju je SDP u Vinkovcima poduzeo kako predstavio sve prednosti, ali i izazove koje članstvo u EU donosi sa sobom.

Tom prilikom predsjednik vinkovačkog SDP-a Damir Rimac podsjetio je koji je smisao članstva u EU i koje će koristi Republika Hrvatska, ali i grad Vinkovci imati ukoliko pristupimo ovoj integraciji.

Potpredsjednik Mario Paljušaj pozvao je sve birače da izađu na referendum i svojim glasom doprinesu pozitivnom ishodu, kako bi se  trasirao put Hrvatske u moderno društvo.

Također je govorio i potpredsjednik Mate Vukušić naglasivši kako EU poznaje institut izlaska, ali ga do sada nitko nije koristio, što znači da ona sa sobom donosi puno više pozitivnih nego negativnih aspekata.

Pored navedenog na konferenciji je istaknuta i važnost dana socijalne pravde koji se na taj dan obilježava svud u svijetu.

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.