Javna tribina “Žene i poduzetništvo”

dsc01620-hdtv-720 Da se pokazatelj poduzetničke aktivnosti žena u Hrvatskoj  već godinama drži isprod prosjeka europskih zemalja, te da gotovo niti jedan statistički podatak ne govori u prilog ženskoj poduzetničkoj inicijativi istaknula je u uvodu predsjednica Foruma žena SDP-a GO Vinkovci Martina Levaković Banović.

Saborska zastupnica i predsjednica saborskog Odbora za ravnopravnost spolova Gordana Sobol osvrnula se u svom dijelu izlaganja na opće probleme žena u poduzetništvu, te istaknula da je jedan od većih problema i raspodjela financijskih sredstava, odnosno poticaja. Naglasila je važnost pravedne raspodjele financijskih sredstava, te da žene kao poduzetnice mogu na potpuno jednak, ali i bolji način doprinijeti razvoju kako lokalne zajednice tako i društva u cjelini. Predsjednica SDFŽ SDP-a VPŽ i uspješna poduzetnica Nikolina Matić izložila je primjer svog poduzeća kao primjer dobre prakse. Prepuna vijećnica, kako žena tako i muškaraca, kao i vrlo zanimljiva rasprava nakon uvodnih izlaganja pokazatelj je da je tema “Žene i poduzetništvo” uistinu tema za koju postoji veliko zanimanje javnosti.

Fotografije sa javne tribine možete pogledati u našoj >> GALERIJI <<


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.