IV. Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Vinkovci

Dana 02. veljače 2013. godine u 16h u Vinkovcima, u Gradskoj vijećnici je održana IV. Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Vinkovci.Ovo je peta godina kontinuiranog djelovanja Foruma mladih SDP-a u Vinkovcima, a za sve to vrijeme ova organizacija okupljala je mlade ljude koji su željeli aktivno sudjelovati u javnom i političkom životu Vinkovaca. Iza foruma je mnoštvo inicijativa i akcija čiji cilj je bilo osvješćivanje javnosti o pojedinim ekonomskim, socijalnim i političkim temama.

Na konvenciji je izabrano novo rukovodstvo FM SDP-a Vinkovci, a to su Danijel Sofrenović za predsjednika, Alen Petrinović i Dario Šebalj za potpredsjednike, te Gordana Kobac, Kristijan Kranjčević, Antonija Lovaković, Bojan Pavelić, Ivona Vrselja i Željko Žepić za članove Gradskog odbora.

Novoizabrani predsjednik Danijel Sofrenovićzahvalilo se svima na ukazanom povjerenju i naglasio da će nastojati raditi jednako dobro, kao i njegovi prethodnici, privući što više novih članova koji su bitni za razvoj socijaldemokracije u gradu, te uspostaviti još bolju suradnju sa civilnim sektorom i udrugama.
Također,  Danijel Sofrenović  istaknuo je važnost suradnje svih foruma, osobito u vrijeme pred lokalne izbore, kada treba naporno raditi kako bi građanima ovog grada osigurali bolju budućnost.

U Vinkovcima 04.02.2013.


2 comments to IV. Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Vinkovci

  • Filip

    Hah, “naglasio da će nastojati raditi jednako dobro, kao i njegovi prethodnici”.
    Koliko se sjecam sve sto je ova mladez radila bilo je darivanje za valentinovo,bozic,dan zena ili nesto slicno tome.kad vec imate oformljenu mladez daj bar uzmite neke mlade koje nesto rade i organiziraju na svoju ruku,pa cete tako napokon i vi i vasi mladi raditi i privuci ostale.ovako ostajete na istom,mladez na papiru,u praksi ih ni nema.

  • valy

    KAKAV DEDA ,TAKAV SIN OLITI UNUK,ILI NARODSKI IVER NEPADA DALEKO OD STABLA

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.