Inicijativa Foruma žena Gradske organizacije SDP-a Vinkovci za službeno obilježavanje Montrealskog masakra u Vukovarsko-srijemskoj županiji

copcicPredsjednica Foruma žena GO SDP-a Vinkovci, Nataša Čopčić, uputila je dopis (u prilogu) Povjerenstvima za ravnopravnost spolova koji djeluju na području naše Županije, u obliku prijedloga kojim bi se na dan 6. prosinca, u našoj Županiji obilježavao Montrealski masakr.

Time bi dodatno pojačali i osnažili borbu protiv nasilja nad ženama i pozicionirali Vukovarsko-srijemsku županiju kao jednu od jedinica lokalne samouprave koja je toj problematici pristupila s dovoljno obzira i senzibiliteta, što problematika nasilja nad ženama i zahtijeva.

Iskreno se nadamo kako će rukovodstvo Vukovarsko-srijemske županije prepoznati političku inicijativu Foruma žena kao jedan od korisnih alata za suzbijanje ove negativne pojave, koja razara osobe, obitelji u kojima se događa i društvo u cjelini.

Dopis Montrealski masakr


2 comments to Inicijativa Foruma žena Gradske organizacije SDP-a Vinkovci za službeno obilježavanje Montrealskog masakra u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.