Hvale vrijedna suradnja građana i vijećnika u MO ”Slavija”

Na inicijativu vijećnice SDP-a MO ”Slavija” Sanje Vidoš,  a u suradnji sa Vijećem MO i građanima, pokrenuta je i realizirana donacija betonskog stola koji je postavljen uz jezero Bajer.

Postojala je potreba i želja građana da se na mjestu gdje se inače okupljaju i druže mladi, ali i oni malo stariji, postavi jedan betonski stol i klupa. Na sjednici Vijeća MO prijedlog je jednoglasno prihvaćen i krenuli smo u realizaciju. Nakon ishodovanih dozvola koje su bile potrebne, inicijativa je uspješno realizirana. Moram se zahvaliti P.J. Tržnica koja je donirala navedeni stol, ali i ostavila mogućnost za još koji u dogledno vrijeme, ŠRU ”Bajer” koja je dozvolila postavljanje istog na svom prostoru te svim građanima koji su se odazvali pozivu i pomogli prilikom transporta i postavljanja stola, posebice g. Branimiru Banoviću i g. Ivanu Čule. Također, želim  istaknuti da su pojedini građani osim svog sudjelovanja u realizaciji, izdvojili i vlastita sredstva kako bi se kupili potrebni materijali i napravile klupe za navedeni stol. Izuzetno mi je drago što je ova akcija uspješno odrađena u suradnji sa građanima koji su pokazali spremnost i želju da se uključe u rad MO ”Slavija” i nadam se da će ovakvih inicijativa biti još više u budućnosti.” – istaknula je Sanja Vidoš.


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.