Humanitarna božićna akcija Foruma mladih

SAMSUNG DIGITAL CAMERAU četvrtak, 19. prosinca 2013. godine, Forum mladih SDP-a Vinkovci je povodom božićnih blagdana posjetio Dječji dom sv. Ana. Ovu akciju Forum tradicionalno obilježava svake godine.

Štićenike Doma, Forum mladih je darivao raznim potrebnim stvarima i slatkišima te je s njima proveo vrijeme u druženju i razgovoru kako bi u ovo blagdansko vrijeme dobili barem dio pažnje i zajedništva koju bi inače imali da su u svojim obiteljima. Kao svake godine, tako i ove, djeca su nam pripremila topao i lijep doček. Proveli su nas kroz svoj Dom kako bi bolje upoznali mjesto gdje žive, uče i odrastaju ali isto tako i upoznali s problemima s kojima se svakodnevno susreću.


1 comment to Humanitarna božićna akcija Foruma mladih

  • narcisoidni egocentrik

    Danas, dvije godine poslije, Hrvatska ima vlast koja je odgovorna, racionalna i transparentna u donošenju odluka. Ne zatvaramo oči pred realnošću i ne bježimo od rješavanja problema. Odlučni smo, prije svega, u uvođenju reda u svim segmentima države jer jedino tako možemo ići naprijed na zdravim temeljima”, tvrdi Milanović. Sretan Božić svima !!!

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.