Humanitarna akcija SDFŽ GO SDP-a Vinkovci „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“

slika 1

Socijaldemokratski forum žena (SDFŽ) Gradske organizacije SDP-a Vinkovci dana 09. travnja 2016. u parku u centru Vinkovaca organizirao je tradicionalnu humanitarnu akciju „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“.

Akciji su se pridružili županijski i gradski vijećnici, te brojni liječnici, a odazvali su joj se u velikom broju i građani i građanke grada Vinkovaca. Svi su oni dobrovoljnim novčanim prilozima kupovali upravo omiljeni Anin cvijet – tulipan.

Spomenuta humanitarna akcija Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Hrvatske, organizirana je povodom Aninog rođendana na razini cijele Hrvatske, a SDFŽ GO Vinkovci i ove je godine prepoznao važnost akcije, te se stoga uključio u njenu organizaciju.

Prikupljena novčana sredstva donirana su u Zakladu Ana Rukavina. Na taj način, SDFŽ GO Vinkovci sudjeluje u daljnjem razvoju Registra matičnih stanica, a samim time i u uspješnom radu Zaklade. Do danas je u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisano preko 47 000 darivatelja.

Izuzetno smo zadovoljne odazivom na akciju, te činjenicom da su Vinkovčanke i Vinkovčani i ove godine pokazali svoje veliko srce, donirajući sredstva za tako plemenitu svrhu.

slika 2slika 3


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.