HDSSB prevario birače u Gradu Vinkovcima i VSŽ

gradsko-poglavarstvoNakon upravo završenih lokalnih izbora birači su još jedanput prevareni. Ovu prevaru u Gradu Vinkovcima izveo je HDSSB,  odnosno njegovi bivši članovi. Očito je kako se  bivši članovi HDZ-a vraćaju u krilo svoje matične stranke,  a na ovim izborima  su pokazali da ih sve manje zanima regionalna problematika, a puno više fotelje i osobna korist. HDSSB je poslije lokalnih izbora i izborne prevare postao marioneta kojom upravlja HDZ u Gradu Vinkovcima, a također i u VSŽ.

Podržavši HDZ u Gradskom vijeću, za to je  nagrađen Davorin Pezerović kao bivši predsjednik HDSSB-a mjestom potpredsjednika Gradskog vijeća, iako kao oporbeni vijećnici kao se oni vole nazivati, imaju samo dva člana GV i dodatna su podrška HDZ-u .

U županijskoj skupštini je također član HDSSB-a Anto Jakovljević ekspresno promijenio dres i prešao su HSS koji je glavni koalicijski partner HDZ-a.

Ali zato HDSSB fingira i raspušta stranački ogranak za Vukovarsko-srijemsku županiju i grad Vinkovce, jer ogranci se kako kažu, raspuštaju budući već duže vrijeme vode međusobno nekoordiniranu politiku na području Vukovarsko-srijemske županije, a što stranačka središnjica više ne može tolerirati.

Građani Vinkovaca i VSŽ su prevareni i izigrani ne znajući da su stranke HDSSB i HDZ koaliciju unaprijed dogovorile prije izbora, a ovo što se sad događa na političkoj sceni je samo politička manipulacija građanima koji u buduće moraju jako dobro odvagnuti kome dati svoj glas.

Svoj slogan INATI SE SLAVONIJO su proveli i realizirali i u stvarnosti.


2 comments to HDSSB prevario birače u Gradu Vinkovcima i VSŽ

  • valy

    kakvo je stanje u gradu vidi se najbolje po sportskim klubovima ,”Cibalija” je pred rasulum, a ni u stolnotensikom klubu “Lokomotiva ” nije ništa bolje,a što se tiće gospodina jednom HDZEOVAC hdzeovac zauvijek

  • cibalijus

    HDSSB PREVARIO BIRAČE U GRADU, A VI?OBEČALI STE DRUGAČIJU HRVATSKU, A ŠTO SMO DOBILI? SVAKI DAN NAS VUČETE U SVE DUBLJI GLIB SVOJIH LAŽI I NEDOSLJEDNOSTI ,MOJA CIJELA OBITELJ GLASALA JE ZA VAS I SDP, A SVAKI DAN NAM SERVIRATE SKANDALE SVOJE NESPOSOBNOSTI , NAJVEĆA TRAGEDIJA DA ĆE ZLOSTAVLJAČ PONOVO VLADAT ŽRTVOM I TO VAŠOM ZASLUGOM

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.