Gradska organizacija SDP-a Vinkovci izabrala predsjednika i novo gradsko rukovodstvo

U nedjelju 19. studenoga 2017. Gradska organizacija SDP-a Vinkovci izabrala je predsjednika, potpredsjednice i Gradski odbor. Prvi je puta u SDP-u primijenjen princip da svaki član ima pravo glasa za sve funkcije koje se biraju, što je do sada primjenjivano samo na izbore za predsjednika organizacije.

Za predsjednika je izabran Davor Benić, univ. spec. silv, a za potpredsjednice dr. Marija Bekavac i Nataša Čopčić, dipl. ing. šum., kao i još devet članova Gradskog odbora.

Pred novim rukovodstvom, nije samo izazov vraćanja povjerenja u SDP, kao jedinu stranku koja nikada nije sudjelovala u neprincipijelnim koalicijama, nego i promatrajuću širu sliku, vraćanje povjerenja građana u politički sustav, društvo i državu u cjelini. Svjedoci smo kako je u hrvatskom društvu zavladala apatija koja je rezultat godinama generirane društvene nepravde i pred svim čimbenicima političkog života je da svoju ulogu shvate ozbiljno i odgovorno kako uskoro kao društvo ne bismo prešli granicu kada u Vinkovcima, županiji i državi više neće biti niti ljudi niti volje za održavanje uređenog, stabilnog i sigurnog života svih građana, rekao je tom prilikom novoizabrani predsjednik Davor Benić.


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.