Forumi Gradske organizacije SDP-a Vinkovci posjetili Dječji dom Sveta Ana

slikaSocijaldemokratski Forum žena i Forum mladih GO SDP-a Vinkovci, dana 16. prosinca 2015. organizirali su posjet Dječjem domu Sveta Ana u Vinkovcima.

Predstavnici/e Foruma mladih, Foruma žena i Foruma seniora, štićenike su darivali slatkišima, te su proveli s njima vrijeme u druženju i razgovoru, kako bi u ovo predblagdansko vrijeme osjetili toplinu i zajedništvo.

Kako je ovo već tradicionalna akcija Foruma, štićenici su nam i ove godine pripremili topao i srdačan doček. Dječji osmijeh i veselje bila su nam najveća potvrda da činimo nešto dobro i vrijedno. Proveli su nas kroz Dom, pokazali gdje uče i odrastaju, te kako provode slobodno vrijeme.

Ovim putem željeli bi smo se zahvaliti stručnom osoblju i štićenicima Doma Sveta Ana, što su nas na lijep način dočekali, uz želju da ćemo ovakvo druženje ponoviti i sljedeće godine.


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.