Forum žena darivao Udrugu slijepih Vukovarsko-srijemske županije

U petak, 6. travnja, Forum žena SDP-a Gradske organizacije Vinkovci pred Uskrs posjetio je Udrugu slijepih Vukovarsko-srijemske županije sa sjedištem u Vinkovcima i tom prigodom najmlađe članove Udruge darivao uskrsnim paketićima.

Predsjednica Foruma žena Martina Levaković Banović, dipl. iur. između ostalog je rekla: ”Kroz razgovore s članovima Udruge saznali smo za mnoge njihove probleme i pokušavamo svojim radom mobilizirati javnost i kroz neke inicijative pokušavamo riješiti neke njihove konkretne probleme. Imali smo inicijativu prema Gradskom vijeću da se postavi zvučna signalizacija na sve semafore u gradu, međutim to još nije zaživjelo, nadam se da uskoro hoće. Slijepe i slabovidne osobe i članovi njihovih obitelji susreću se s mnogim problemima u životu i to nije samo njihov problem, nego problem svih nas, društva u cjelini i svi imamo dužnost i obavezu pomoći im”, rekla je Martina.

Predsjednik Udruge slijepih Vukovarsko-srijemske županije Ivan Ćavar rekao je: „Od srca zahvaljujem Forumu žena SDP-a Gradske organizacije Vinkovci koji svake godine i za Božić i za Uskrs našu djecu obraduje s paketićima. Nadamo se i želimo s Forumom, osim što razveseli našu djecu, u budućnosti imati i širu suradnju.”

Izvor: www.cibalia.com.hr


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.