Forum mladih SDP-a Vinkovci je PROTIV

slika 2Sukladno predstojećem referendumu po pitanju unošenja definicije braka kao životne zajednice muškarca i žene u Ustav RH, Forum mladih SDP-a Vinkovci je PROTIV ove diskriminatorne inicijative. Samim time što je definicija braka već definirana cijelim poglavljem u Obiteljskom zakonu.

Članovi FM SDP-a Vinkovci su danas, u jutarnjim satima, građanima podijelili letke kojima ih želimo upozoriti na važnost ovog referenduma te ih pozvati da izađu na glasanje i glasaju PROTIV toga da se definicija braka kao zajednica muškarca i žene unese u Ustav budući da je to izraz apsolutne netolerancije i diskriminacije prema svima ostalima.

Smatramo kako je ova inicijativa zapravo prvi korak da se u budućnosti ograniče prava svima koji su na neki način drugačiji – siromašnima, nezaposlenima, samcima… Stoga još jedanput pozivamo sve građane da u nedjelju, 1. prosinca, glasaju PROTIV!


3 comments to Forum mladih SDP-a Vinkovci je PROTIV

  • twin peaks

    Na lokalnim izborima sdp grada Vinkovaca je dobio oko 6000 glasova ,a na ovom referendumu oko 2800 glasova ,znači li da je velika večina sdpeovaca grada Vinkovaca glasala “ZA”,i da je to je Vaš veliki poraz gospodine Rimac bez obzira što ste dobili novi mandat za predsjedika sdp-a grada Vinkovaca mislim da se trebate zamislit dali ste Vi vjerodostojan vođa sdpea u Vinkovcima,jel mislim da vam je danas velika večina članstva okrenula leđa.Dali ćete podnijet ostavku s obizirom što se danas desilo na ovom referendumu Vama prepuštam kao moralnu vrednotu.

  • katy 20

    E da je nama jedna takva Markićka u VInkovcima u sdpeu hdze bi odavno brojio opozicijske dane,ali je nemamo pa možemo samo plakati i čekati bolje sutra

  • lena 08

    Ovo kao stalni glasać SDPe-a moram reć zbog nesposobne vlade dobićemo hrpu referenduma koje mi svi moramo plaćat, a fala bogu ni Europa ne gleda blago naklono na to,gospodine Premijeru ako niste sposobni vodit državu raspišite izbore pa šta nam Bog da

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.