EKSKLUZIVNO: Otkrivamo tajni investicijski plan gradske uprave Vinkovaca!!!

gradsko-poglavarstvoPredsjednik uprave japanskog giganta poznatog u svijetu autoindustrije najavio je senzacionalnu novu investiciju: „Zahvaljujući inicijativi gradske uprave Vinkovaca u poduzetničkoj zoni Jošine investirat ćemo 500 milijuna dolara u gradnju najveće tvornice na tlu Europe. Očekujemo nekoliko tisuća radnih mjesta i premještanje naše proizvodnje za ovaj dio svijeta u Jošine. Iz zahvalnosti Vinkovcima planiramo svim vinkovačkim mališanima omogućiti besplatan vrtić do 2025. g“  – navodi zbog poslovne tajne za sada neimenovani izvor iz uprave velike automobilske kuće.

No to nije kraj ulaganja, ponukani tom inicijativom javili su se predstavnici nogometnog kluba Real Madrid kojima je taj (za sada) tajni japanski gigant izdašan sponzor, s ponudom o partnerskoj suradnji s HNK Cibaliom, te su uvjereni da će prepuštanjem Cibaliji svojih najvećih zvijezda Modrića i Ronalda naš nogometni klub uspjeti s povratkom u najviši rang natjecanja.

„No tu ne stajemo – kažu gradski oci Vinkovaca  – izgradnjom nadstrešnice na teniskim terenima očekujemo i preseljenje teniskog turnira Roland Gaross iz Pariza u Vinkovce, ali i utrku Formule 1 čim završimo obilaznicu oko grada“

U hodnicima gradske uprave Vinkovaca da se primijetiti velika užurbanosti i ushićenje predstojećim investicijama, ali i potiho kruže glasovi da to nije kraj investicijskom boomu koji će zahvatiti naš grad. Navodno je u tijeku završna faza pregovora s upravom Disneylanda o otvaranju zabavnog parka na Sopotu te u suradnji s NASA lansirnim centrom u Hustonu (SAD), inače gradom s kojim  Vinkovci uskoro postaju „grad-prijatelj“, uključivanje jednog našeg sugrađanina u prvu misiju na Marsu s ljudskom postavom.

Naravno sve navedeno je prvotravanjska šala SDP-a, ali ako se malo zamislimo u čemu je razlika s nekim obećanjima koja slušamo već godinama? Primjerice dovršetak Hrvatskog doma!

Sretan 01.04. – međunarodni dan šale, želi Vam SDP GO Vinkovci!


2 comments to EKSKLUZIVNO: Otkrivamo tajni investicijski plan gradske uprave Vinkovaca!!!

  • elina 199

    Apriliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,april prošo magarac došo——————————– !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????

  • pošteni sdp

    UHIĆENA ŽUPANICA MARINA MERZEL A ŠTO SAD PREPOŠTENI SDEPEOVCI ?????????????????????????????????????? LOV JE POČEO A SAD SABO!!!!! IZBORI SU IZGUBLJENI BIT ĆE BEŽANIJE ,IMA JEFTINIH KOFERA KOD KINEZA NA AKCIJI

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.