Ekološki forum: Prijeti nam opasnost nastanka divljeg odlagališta

2012-11-12-15-24-57U Brčanskoj ulici, na području mjesnog odbora „Stjepan Radić“, vijećnik SDP-a Vinkovci uočio je nepoželjnu i iznimno opasnu pojavu. Naime, na tom se području nalazi zamjetna količina smeća koja se sastoji od veće količine rabljenog motornog ulja, starih guma različitih vozila i sitnih dijelova nepoznatog porijekla. Ovakav je otpad, a osobito rabljeno motorno ulje, od iznimne opasnosti za navedeno područje i šire, i kao takav predstavlja opasnost za cijeli okoliš.

 „Osobito nas zabrinjava mogućnost da se ovo područje pretvori u divlje odlagalište većeg i manjeg smeća, te smatramo da smo dužni upozoriti građane na opasnost koja nam svima prijeti i pozvati ih još jednom na odgovorno ponašanje,  i na kompletno ekološko osviještavanje. Kao predsjednik Ekološkog foruma GO SDP-a Vinkovci ovim putem opominjem i gradsku vlast i sve odgovorne da se ovakav problem najhitnije riješi i izbjegnu dugoročne katastrofalne posljedice za naš okoliš.“, upozorava gospodin Berislav Parat, dipl. inženjer šumarstva i predsjednik Ekološkog foruma GO SDP-a Vinkovci.


1 comment to Ekološki forum: Prijeti nam opasnost nastanka divljeg odlagališta

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.