Edukacija članova Gradske organizacije SDP-a Vinkovci

U subotu 10. studenog u velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana je prva edukacija članova Gradske organizacije SDP-a Vinkovci. Ovu zanimljivu radionicu u nazočnosti stotinjak članova otvorio je Davor Benić, glavni tajnik GO, dok je uvodno govorio Ivan Majhen, član Predsjedništva Gradskog odbora i voditelj Izbornog stožera vinkovačkog SDP-a.

„Cilj ove edukacije ide u smjeru pripreme za lokalne izbore, odnosno upoznavanja našeg članstva sa politikama, ciljevima i strategijom SDP-a, tj. podizanja razine znanja naših članova za predstojeće lokalne izbore.  Ovo je prva ovakva radionica, a planiramo održati još tri, s time da će sljedeća biti oko 15. prosinca, a preostale dvije na proljeće iduće godine.“

Ivan Majhen članstvo je upoznao sa strukturom i radom Gradske organizacije, te iznio podatak da je trenutačno SDP-a prema provedenim anketama vodeća stranka u gradu s podrškom oko 39 posto birača. Vrlo zanimljiva predavanja održali su gosti iz Zagreba Jurica Mejić, te Marin Knezović o socijaldemokraciji i Samir Vreto o komunikaciji i motivaciji.


2 comments to Edukacija članova Gradske organizacije SDP-a Vinkovci

  • valy

    Kako prevariti koalicijskog partnera, i kako ga vući za nos ,i postati od male stranke velika i postati Trojanski majmun i sve to u 24 sata pa ti vidi , a posebni pozdrav našem prekrasnom koalicijskom partneru HNS nije nogometni savez !

  • katy

    Poslije svih ovih poskupljenja ja neznam gdje crpite informaciju da imate podršku 39 posto glasača , ja sam glasala za vas ali više neću jer sam razočarana politikom i Vama!!!

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.