Dobrovoljno darivanje krvi

Forum mladih SDP-a Vinkovci je 07. srpnja 2011. zajedno sa Forumom žena organizirao akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija je održana u vinkovačkoj Općoj bolnici.

Potaknuti sviješću o stalnim potrebama za krvi u našoj Bolnici, a posebno u ovo ljetno vrijeme, odlučili smo se pridružiti humanim ljudima diljem svijeta i postati dobrovoljni davatelji krvi.

Ovo je prvi puta da FM SDP-a Vinkovci organizira ovu akciju, te smo tom prilikom dobili i zahvalnicu od Odjela za transfuziju kao politička organizacija u gradu Vinkovcima koja se odazvala ovom humanom činu i aktivirala svoje članstvo za darivanje krvi.

Sljedeću akciju darivanja krvi organizirat ćemo 25. listopada, kada se obilježava Dan darivatelja krvi u Republici Hrvatskoj i nadamo se da će ova akcija postati običaj Foruma mladih, ali i GO SDP-a Vinkovci.


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.