Božićna akcija na vinkovačkoj gradskoj tržnici

U subotu, 22. prosinca, u organizaciji vinkovačke HSU-a, na čelu sa g. Marinkom Lukendom, kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima vinkovačkog SDP-a, g. Damir Rimac i kandidati za zamjenike gradonačelnika, g. Josip Vidosavljević i g. Lukenda,  posjetili su gradsku vinkovačku tržnicu. Povod druženju sa posjetiteljima i prolaznicima bila je još jedna odlično prihvaćena humanitarna božićna akcija.

Naime, svima koji su se zatekli u blizini vinkovačke podružnice HSU-a, osim što su mogli i porazgovarati sa kandidatima, uručeni su skromni pokloni, pa su tako svi naši posjetitelji kući ponijeli ono što će im ovih dana itekako dobro doći.

Osim poklona, tu su i najljepše želje u prigodnoj Božićnoj čestitki koja se našla u svačijem paketu. Unatoč neugodnoj hladnoći, vrijeme u druženju sa sugrađanima brzo je prošlo, te ćemo uskoro svakako organizirati i slična druženja s našim Vinkovčanima.

 


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.