Apel za uređenje javne površine

Savjet za komunalnu problematiku i Ekološki forum GO SDP-a Vinkovci želi ukazati na nemarnost aktualne gradske vlasti prema uređenju grada Vinkovaca. Nezamislivo je da u centru grada, odnosno prekoputa zgrade Gradskog poglavarstva postoji neuređena i zanemarena zelena javna površina! Nažalost, takvih je prizora u našem gradu dosta. Stoga upućujemo apel da se javna površina što prije uredi ili možda grad Vinkovci ima novi brend – “Kaljuža nasrid Vinkovaca”.

 


1 comment to Apel za uređenje javne površine

  • valy

    Ovaj će ovaj teški poraz od hdz-ea je rezultat bahatosti i zanemarivanje nas hrvatskih građana od strane sdp-ea i ne izvršavanja predizborhih obećenja,dali ćemo ostati kod kuće i za lokalne izbore ovisiće od Vas i nezaboravite da vi živite od politike.Dali će samo biti pusti sanak o osvajanju Vinkovaca ovisiće samo o vama u sdp-eu, sjetite se što ste napravili za kuću IVANA KOZARCA a mogli ste, vremena je ostalo još malo…………………….

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.