Akcija FŽ GO SDP-a Otok i Zaklade Ana Rukavina ”Lijek je u nama”

U subotu, 13. travnja 2013. god, u organizaciji FŽ GO SDP-a Otok i Zaklade Ana Rukavina, održana je akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pod nazivom ”Lijek je u nama”.
Ova hvalevrijedna akcija potaknula je mnoge građane Otoka koji su se odazvali u Dom zdravlja u Otoku na vađenje krvi za tipizaciju i tako dali svoj doprinos u spašavanju ljudskih života. Anina rečenica ”Želim život” najbolje govori što je bila jedina želja nje, ali i svih drugih osoba oboljelih od akutne i kronične leukemije. Prije početka rada Zaklade Ana Rukavina, nije bilo dovoljno dobrovoljnih darivatelja, ali zahvaljujući neprestanim i požrtvovnim radom Zaklade i nesebičnosti i humanosti hrvatskih građana, broj dobrovoljnih darivatelja sve je veći što za bolesne i njihove obitelji znači nada  za bolji i normalniji  život.
FŽ i FM GO SDP-a Vinkovci su zajedno sa kandidatkinjom za županicu  Anicom Birač spremno podržali ovu hvalevrijednu akciju kolegica FŽ GO SDP-a Otok, i još jednom ovim putem pokazali kako postoji vrlo dobra međusobna suradnja i potpora foruma na razini županijskih organizacija.


Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.