Akcija Foruma žena SDP-a GO Vinkovci povodom blagdana Sv. Nikole

Forum žena SDP-a GO Vinkovci je danas u centru grada podijelio 500-tinjak šiba ukrašenih bombonima koje su članice Foruma same izradile. Kao i svaki puta do sada akciji su se pridružili i članovi Foruma mladih i Foruma seniora. Ova akcija Foruma žena tradicionalno se održava svake godine povodom blagdana Sv. Nikole u središnjem gradskom parku, reakcije građana su izuzetno pozitivne, a samim šibama i bombonima najviše su se razveselila djeca.

Paralelno s akcijom darivanja šiba,  članice Foruma žena podržale su u i akciju MO Slavija, te se priključile prikupljanju potpisa vezano za Peticiju za postavljanje zaštitne ograde i sanaciju pješačke i biciklističke staze u podvožnjaku Vinkovci-Vukovar, posebice jer je podvožnjak jedina poveznica Slavije s gradom, a time i školom, pa je time najviše ugrožena sigurnost djece.

Forum žena SDP-a GO Vinkovci potpise za peticiju prikupljat će i sutra u gradskom parku u vremenu od 9,30 do 11,00 sati.


1 comment to Akcija Foruma žena SDP-a GO Vinkovci povodom blagdana Sv. Nikole

  • Mogu li samo reći da je olakšanje naći nekoga tko zapravo zna što priča na internetu. Vi svakako znate kako problem staviti na svjetlo i učiniti ga važnim. Više ljudi mora pročitati ovo i razumjeti ovu stranu priče. Ja ne mogu vjerovati da nisste više popularni jer definitivno imate dara.

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.