Akcija FM SDP-a Vinkovci povodom obilježavanja Sv. Nikole

svnikolaForum mladih GO SDP-a Vinkovci je i ove godine prigodno darivao građane povodom Sv. Nikole. Ovu već tradicionalnu akciju Forum mladih je zajedno sa Forumom žena i Forumom seniora dijelio ukrašene šibe.
Forum mladih se ovom akcijom uključio u obilježavanje ovog značajnog sveca i izazvao pozitivne reakcije mnogih Vinkovčana, a posebne pohvale stigle su od strane mladih, od kojih je Forum mladih za svoj rad dobio značajnu potporu.

1 comment to Akcija FM SDP-a Vinkovci povodom obilježavanja Sv. Nikole

  • max ,ax 3

    Jučer je rekao da će odluka o tome hoće li ostati u Saboru ovisiti o odgovoru na pitanje u kojem smjeru ide SDP, koje namjerava postaviti vrhu stranke na ‘team buildingu’ u Tuhelju. “Ako ne dobijem odgovor na to pitanje, reći ću, hvala lijepa”, kazao je Kregar, koji ima dojam da SDP stoji u mjestu i da ne zna u kojem će se smjeru dalje kretati.Ovu misao ugledni profesor izrekao je na trenutno stanje kojim ide naša država a vodi je SDP-e,kao socijal demokrat Vas pitam dokle ovako?????????????????????????????????????????????????????????

Leave a Reply

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.